غذای ژاپنی زنزای
نوشته شده توسط : pesareagha

    

 

مواد لازم برای 4 نفر
  • لوبیا قرمز (آزووکی) 250 گرم (در صورتی که لوبیای قرمز در دسترس نبود از هر نوع لوبیای دیگر نیز می توانید استفاده کنید.)
  • شکر 150 گرم
  • نمک 2/1 قاشق چایخوری (2.5 گرم)
  • موچی (خمیر سفت برنج) 2 عدد
 طرز تهیه
  1. لوبیاها را شسته، در یک قابلمه بریزید و به آن آب اضافه کنید به اندازه ای که آب روی لوبیا را بگیرد. قابلمه را روی شعله متوسط قرار دهید و پس از آنکه جوشید، لوبیا را در آبکش ریخته و آب آنرا بگیرید. این کار برای این است که کف و مواد زاید لوبیا گرفته شود.
  2. لوبیاها را دوباره در قابلمه ریخته و با حدود 5 لیوان آب روی شعله ی متوسط قرار دهید تا بپزد.
  3. پس از آنکه آب جوشید، حرارت را کم کرده و روی مواد داخل قابلمه کاغذ مخصوص شیرینی پزی یا فویل قرار دهید و سپس در قابلمه را گذاشته و آن را با حرارت ملایم به مدت 90 تا 120 دقیقه بپزید تا زمانیکه لوبیاها نرم شوند. هر چند دقیقه یک بار داخل قابلمه را نگاه کنید تا مطمئن شوید که آب روی لوبیاها را پوشانده است و در صورتی که کم شده بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  4. هنگامیکه لوبیاها نرم شدند، کمی از آب را دور بریزید تا اندازه ای که آب باقی مانده کاملا سطح لوبیاها را نپوشاند و لوبیاهای داخل قابلمه، کمی از سطح آب بیرون باشند. سپس شکر و نمک را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه دیگر آن را با حرارت ملایم بپزید. و سپس در پیاله های کوچکی بریزید.
  5. موچی یا خمیرهای سفت برنج را به صورت تکه های مکعبی شکل کوچک ببرید و آنها را در ماهیتابه روی حرارت ملایم کبابی کنید. وقتی که این خمیرها نرم شدند آن ها را به محتویات داخل پیاله ای که لوبیاهای پخته شده را پیش از این در آن ریختید اضافه کنید.
  6. بخش فارسی رادیو ژاپن



:: بازدید از این مطلب : 1745
|
امتیاز مطلب : 159
|
تعداد امتیازدهندگان : 50
|
مجموع امتیاز : 50
تاریخ انتشار : دو شنبه 18 دی 1389 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: